Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Kimi ni todoke

 

Kimi ni Todoke

君に届け

Kimi ni Todoke
Magyar címe: Élérni téged
Angol címe: Reaching You
Hossza: 3 kötet (nem befejezett)
Kiadás dátuma: 2006
Japán kiadó: Shueisha
Műfaj: Vígjáték, Romantikus

Ez a történet Kuronuma Sawako-ról szól aki nem igazán tud beilleszkedni az osztályába, és úgy egyáltalán a lányokkal sincsen jóban. Hogy miért?
Egyszerűen csak azért, mert túl rémisztő ahhoz, hogy valaki is szóba álljon vele. Sawako-t ráadásul úgy csúfolják, hogy a "Ring" (gyűrű), és nevét egyszerűen Sadako-nak mondják ami megfelel a gyűrű szónak...
Mondani sem kell ez már elég ahhoz, hogy az ember szorongjon, ha belép az osztályteremben. Sawako azért ettől egy kicsit különbözik, ugyanis ő próbálna kedves lenni, és mindenkinek köszönni, de már ha ránéz valakire az illető azt hiszi, hogy valamit vétett ellene.
Csak egy személy nem érez feszengést mellette. Ő pedig Kazehaya-kun akivel még az évnyitó ünnepségen találkozott először. Egyszerű véletlen ugyanis a srác nem találta, hogy merre kell menni, és Sawako nemes egyszerűséggel válaszolt neki, anélkül, hogy a fiú megkérdezte volna.
Ezekután "Nagyon szépen megköszönte" és Sawako azóta is őrzi azt a gyönyörű mosolyt, amelyet neki szánt.
Ennek már jó ideje, a fiú mindennap rendszeresen köszön a lánynak, de csak mostanában az évzáró ünnepség miatt van nagy felhajtás, így mindenki sürög forog, és Sawako is igyekszik kivenni részét a munkából. Kazehaya-kun pedig maximálisan támogatja, és nem egyszer szól osztálytársainak, hogy Sawako-t ne csúfolják.
Szerintem nagyon érdekesre sikeredett a történet, igaz, hogy van egy kevés Yamato Nadeshiko Shichi Henge beütése, de a történet teljesen más, ráadásul a humor itt is garantált, és a szerelmi szálról se feledkezzünk meg, ami a két szereplő között alakul ki.
Ezt mindenkinek ajánlom, könnyed, nem kell annyit gondolkodni a történeten, és bár a rajzolása talán annyira nem szép, mint néhány címeres darabnak, de élvezhető, és ez a lényeg.

- Roack

Bemutató képek:

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 

 

ProfilképUtolsó kép


FacebookArchívum

Naptár
<< Október / 2018 >>


Statisztika

Online: 1
Összes: 170834
Hónap: 1865
Nap: 44